Pazar, Ağustos 09, 2009

Twitter'daki saglik sektorunde sosyal medya tartismasina Turkiye'den de katilim saglayalim lutfen!

7 Agustos cuma, Turkiye saatiyle 14-15 arasinda Twitter'da canli tweet-up vardi. Konu, Avrupa Birligi'nde saglik alaninda sosyal medya kullanimi. @andrewspong ve @whydotpharma'nin ortak duzenledikleri organizasyona - gorebildigim kadariyla - ilgi beklenenin uzerindeydi. Katilim #hcsmeu (healthcare social media EU) hashtagi ile takip ettigim event'te Turkiye'den kimsecikler yoktu maalesef.

Haftaya cuma ayni saatte, tekrar var. Duzenli bir organizasyona donusecek gibi. Isten firsat bulabilirsem katilmayi cok istiyorum.

Ilac sektorunden Roche ve Boehringer Ingelheim da resmi olarak katildilar! Onay sureclerinin ne kadar uzun oldugunu dusunursek, bu olaya katilmalarinim ne kadar onemli oldugunu daha iyi anlayabiliriz. Keske daha fazla sirket katilsa, hatta Turk sirketleri katilsalar... Turkiye'den ajans olmasini da isterdim dogrusu. Cok iyi sosyal medya kullanan ajanslarimiz var neticede.

#hcsmeu hashtag'ini kullanarak Twitter'da arama yaparak mesajlari takip edebiliriz. Hasta dernekleri dahil pek cok konuda guzel vakalar vardi.

Twitter da neyin nesi, nasil kullanabilirim diye dusunenler, neyi bekliyorsunuz? Hic durmayin!

Ayrintili bilgi icin: http://tr.im/vpEn

Hiç yorum yok: